Speiseplan
Montag 22.04.2024
Aktionsessen 33,53 € (Stud.) 4,73 € (Bed.) 7,06 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 4.115 kJ / 983 kcal | Fett/Fat: 39,9 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 17,0 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 118,7 g – davon Zucker/sugar: 13,8 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 6,2 g | Eiweiss/Protein: 36,5 g | Salz/Salt: 5,5 g Aktionsessen 44,19 € (Stud.) 5,39 € (Bed.) 8,38 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 4.716 kJ / 1.126 kcal | Fett/Fat: 58,1 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 19,5 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 116,0 g – davon Zucker/sugar: 12,3 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 5,2 g | Eiweiss/Protein: 34,4 g | Salz/Salt: 5,4 g Aktionsessen 6large salad bowl with various garnishes
[4,7,12,Wz,Ei,Fi,Mi]3,45 € (Stud.) 4,65 € (Bed.) 6,90 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 1.214 kJ / 290 kcal | Fett/Fat: 15,5 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 9,8 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 22,4 g – davon Zucker/sugar: 8,1 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 3,8 g | Eiweiss/Protein: 15,6 g | Salz/Salt: 0,8 g Essen 1"Köttbullar" Swedish meatballs
[Ei] with cream sauce
[Wz,Mi,Ge] mashed potatoes
[7,12,Mi]3,08 € (Stud.) 4,28 € (Bed.) 6,16 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 3.190 kJ / 762 kcal | Fett/Fat: 60,8 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 22,1 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 29,4 g – davon Zucker/sugar: 7,6 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 0,2 g | Eiweiss/Protein: 26,8 g | Salz/Salt: 4,5 g Essen 2"Köttbullar" Swedish meatballs
[Ei] with cream sauce
[Wz,Mi,Ge] mashed potatoes
[7,12,Mi]3,08 € (Stud.) 4,28 € (Bed.) 6,16 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 3.190 kJ / 762 kcal | Fett/Fat: 60,8 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 22,1 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 29,4 g – davon Zucker/sugar: 7,6 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 0,2 g | Eiweiss/Protein: 26,8 g | Salz/Salt: 4,5 g Essen 3noodles with ratatouille and cottage cheese
[Wz,Mi]2,52 € (Stud.) 4,13 € (Bed.) 5,04 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 3.168 kJ / 757 kcal | Fett/Fat: 20,4 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 3,8 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 103,6 g – davon Zucker/sugar: 20,6 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 4,9 g | Eiweiss/Protein: 33,1 g | Salz/Salt: 1,3 g Essen 4noodles with ratatouille and cottage cheese
[Wz,Mi]2,52 € (Stud.) 4,13 € (Bed.) 5,04 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 3.168 kJ / 757 kcal | Fett/Fat: 20,4 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 3,8 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 103,6 g – davon Zucker/sugar: 20,6 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 4,9 g | Eiweiss/Protein: 33,1 g | Salz/Salt: 1,3 g Essen 5Wrap stuffed with cabbage and pan vegetables
[4,5,9,Wz,Su] gremolota3,36 € (Stud.) 4,56 € (Bed.) 6,72 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 4.763 kJ / 1.138 kcal | Fett/Fat: 82,5 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 11,9 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 83,4 g – davon Zucker/sugar: 12,8 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 7,1 g | Eiweiss/Protein: 14,5 g | Salz/Salt: 4,4 g Essen 6Wrap stuffed with cabbage and pan vegetables
[4,5,9,Wz,Su] gremolota3,36 € (Stud.) 4,56 € (Bed.) 6,72 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 4.764 kJ / 1.138 kcal | Fett/Fat: 82,5 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 11,9 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 83,4 g – davon Zucker/sugar: 12,8 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 7,1 g | Eiweiss/Protein: 14,5 g | Salz/Salt: 4,4 g
Since July 2019, I have been employed as a cook at the Studierendenwerk, initially at Langemarkplatz, just under 1 year in Ansbach, then to Insel Schütt.
Now I am the refectory manager at Insel Schütt and I am looking forward to the new tasks but also the challenges. If you have any questions, suggestions or criticism - just talk to me or my team!"