Speiseplan
Montag 24.11.2025
Essen 1Pork skewer ‘souvlaki style’ (Gf,Ei) with tsatziki
[Mi] and garlic potatoes3,92 € (Stud.) 5,12 € (Bed.) 7,84 € (Gäste)

Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 3.589 kJ / 857 kcal | Fett/Fat: 56,1 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 6,7 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 47,8 g – davon Zucker/sugar: 10,8 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 2,6 g | Eiweiss/Protein: 38,8 g | Salz/Salt: 2,2 g Essen 2Pork skewer ‘souvlaki style’ (Gf,Ei) with tsatziki
[Mi] and garlic potatoes3,92 € (Stud.) 5,12 € (Bed.) 7,84 € (Gäste)

Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 3.589 kJ / 857 kcal | Fett/Fat: 56,1 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 6,7 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 47,8 g – davon Zucker/sugar: 10,8 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 2,6 g | Eiweiss/Protein: 38,8 g | Salz/Salt: 2,3 g Essen 3Hungarian herb noodles
[1,Wz,So]2,45 € (Stud.) 4,40 € (Bed.) 4,90 € (Gäste)

Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 2.750 kJ / 657 kcal | Fett/Fat: 14,8 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 3,9 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 103,5 g – davon Zucker/sugar: 17,7 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 6,4 g | Eiweiss/Protein: 21,3 g | Salz/Salt: 2,1 g Essen 4Hungarian herb noodles
[1,Wz,So]2,45 € (Stud.) 4,40 € (Bed.) 4,90 € (Gäste)

Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 2.750 kJ / 657 kcal | Fett/Fat: 14,8 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 3,9 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 103,5 g – davon Zucker/sugar: 17,7 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 6,4 g | Eiweiss/Protein: 21,3 g | Salz/Salt: 2,1 g Essen 5Fried ravioli on Asian vegetables in soya sauce with sprouts
[Wz,So,Sel]3,64 € (Stud.) 4,84 € (Bed.) 7,28 € (Gäste)

Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 2.310 kJ / 552 kcal | Fett/Fat: 22,3 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 1,8 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 71,1 g – davon Zucker/sugar: 20,2 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 8,8 g | Eiweiss/Protein: 17,2 g | Salz/Salt: 5,6 g Essen 6Fried ravioli on Asian vegetables in soya sauce with sprouts
[Wz,So,Sel]3,64 € (Stud.) 4,84 € (Bed.) 7,28 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 2.311 kJ / 552 kcal | Fett/Fat: 22,3 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 1,8 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 71,1 g – davon Zucker/sugar: 20,3 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 8,8 g | Eiweiss/Protein: 17,2 g | Salz/Salt: 5,6 g Pizza Fleisch/Fisch4,19 € (Stud.) 5,39 € (Bed.) 8,38 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 4.832 kJ / 1.154 kcal | Fett/Fat: 56,4 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 23,1 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 112,9 g – davon Zucker/sugar: 13,3 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 4,8 g | Eiweiss/Protein: 47,6 g | Salz/Salt: 8,1 g Pizza vegetarisch/vegan3,53 € (Stud.) 4,73 € (Bed.) 7,06 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 3.805 kJ / 909 kcal | Fett/Fat: 35,1 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 15,8 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 112,2 g – davon Zucker/sugar: 12,7 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 4,8 g | Eiweiss/Protein: 34,3 g | Salz/Salt: 5,4 g
Since July 2019, I have been employed as a cook at the Studierendenwerk, initially at Langemarkplatz, just under 1 year in Ansbach, then to Insel Schütt.
Now I am the refectory manager at Insel Schütt and I am looking forward to the new tasks but also the challenges. If you have any questions, suggestions or criticism - just talk to me or my team!"