Speiseplan
Montag 17.11.2025
Essen 1Chicken breast piccata
[Wz,Mi] on tomato pasta
[1,Wz]6,96 € (Stud.) 8,16 € (Bed.) 13,92 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 3.007 kJ / 718 kcal | Fett/Fat: 28,8 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 5,1 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 77,3 g – davon Zucker/sugar: 6,4 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 1,0 g | Eiweiss/Protein: 35,2 g | Salz/Salt: 5,3 g Essen 2Chicken breast piccata
[Wz,Mi] on tomato pasta
[1,Wz]6,96 € (Stud.) 8,16 € (Bed.) 13,92 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 3.007 kJ / 718 kcal | Fett/Fat: 28,8 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 5,1 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 77,3 g – davon Zucker/sugar: 6,4 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 1,0 g | Eiweiss/Protein: 35,2 g | Salz/Salt: 5,3 g Essen 3Tortellini filled with cheese and spinach
[Wz,Ei,Mi] in cheese sauce
[1,Wz,Mi]2,84 € (Stud.) 4,40 € (Bed.) 5,68 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 3.086 kJ / 737 kcal | Fett/Fat: 26,2 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 12,2 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 90,2 g – davon Zucker/sugar: 8,7 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 0,0 g | Eiweiss/Protein: 31,4 g | Salz/Salt: 3,3 g Essen 4Tortellini filled with cheese and spinach
[Wz,Ei,Mi] in cheese sauce
[1,Wz,Mi]2,84 € (Stud.) 4,40 € (Bed.) 5,68 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 3.086 kJ / 737 kcal | Fett/Fat: 26,2 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 12,2 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 90,2 g – davon Zucker/sugar: 8,7 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 0,0 g | Eiweiss/Protein: 31,4 g | Salz/Salt: 3,3 g Essen 5Tofu ragout (BIO quality) with peppers, celery and rice ‘Jambalaya style’
[Wz,So,Sel]2,86 € (Stud.) 4,40 € (Bed.) 5,72 € (Gäste)


Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 2.201 kJ / 526 kcal | Fett/Fat: 17,2 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 2,8 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 69,7 g – davon Zucker/sugar: 4,4 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 2,9 g | Eiweiss/Protein: 22,6 g | Salz/Salt: 2,4 g Essen 6Tofu ragout (BIO quality) with peppers, celery and rice ‘Jambalaya style’
[Wz,So,Sel]2,86 € (Stud.) 4,40 € (Bed.) 5,72 € (Gäste)


Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 2.198 kJ / 525 kcal | Fett/Fat: 17,1 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 2,8 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 69,7 g – davon Zucker/sugar: 4,4 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 2,9 g | Eiweiss/Protein: 22,5 g | Salz/Salt: 2,4 g Pizza Fleisch/Fisch4,19 € (Stud.) 5,39 € (Bed.) 8,38 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 4.441 kJ / 1.061 kcal | Fett/Fat: 40,4 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 17,2 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 121,5 g – davon Zucker/sugar: 19,2 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 5,5 g | Eiweiss/Protein: 50,3 g | Salz/Salt: 8,2 g Pizza vegetarisch/vegan3,53 € (Stud.) 4,73 € (Bed.) 7,06 € (Gäste)
Nährwertangaben pro Portion/Nutritional values per portion (click here):
Energie/Energy: 4.053 kJ / 968 kcal | Fett/Fat: 39,8 g – davon gesättigte Fettsäuren/saturated fatty acids: 16,6 g | Kohlenhydrate/Carbohydrates: 115,4 g – davon Zucker/sugar: 15,0 g | Ballaststoffe/Dietary fibre: 5,5 g | Eiweiss/Protein: 36,4 g | Salz/Salt: 5,4 g
Since July 2019, I have been employed as a cook at the Studierendenwerk, initially at Langemarkplatz, just under 1 year in Ansbach, then to Insel Schütt.
Now I am the refectory manager at Insel Schütt and I am looking forward to the new tasks but also the challenges. If you have any questions, suggestions or criticism - just talk to me or my team!"